Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DALILA DOŽIVJELA NAJVEĆE PONIŽENJE: Evo šta se upravo desilo za crnim stolom, KONAČNO JOJ SASUO ISTINU U LICE (VIDEO)

Sale glumac se javio da prokomentariše raspodjelu budžeta Saleta Luksa, a nije štedio riječi dok se obraćao ovom zadrugaru, pa se osvrnuo i na njegovu prijateljicu Dalilu Dragojević.

– Molim tišinu, tri minuta. Nisam iznenađen malim budžetom, to sam očekivao, nije nikakav problem. Dijelilo si kako si dijelilo. Meni ovo liči na zatvorsku podelu budžeta. Dalila te je tako nap*šila k*rcem i ti nju, ja je ne bih pogledao u životu. Prije nego što sam ulazio u Zadrugu, pitam burazera ko je ova dijabola Luks, kaže on nebitan lik. Ovako, sjediš kao prosjak tamo, kuvao sam za tebe par puta, svakog moliš za hranu, piće, još sam te molio da ne moliš za pivo. Daju ti ono kao mišu. Ti pričaš o kodeksu. Ni sam ne znaš koliko si u krivu, vidjećemo napolju koliki je Sale Luks, a koliki Sale glumac. Dno dna si, ti nisi niko i ništa. Možeš svoje drugare da spuštaš, mene ne – pričao je glumac.

Ti si čovjek ne za rijaliti, ti treba da ideš u oldtajmer, imaš takve prebačaje. Uhvatio si Viki za gušu, sram te bilo! Pamtim ti sve, ne pare… Snaći će se glumac, a ti ćeš da prosiš. Indijanac, budi sam svoj. I Dalila je dno dna – govorio je glumac.

Ti si najveće dno. Što ti mene vrijeđaš, šta sam ti ja rekla? – uzvratila je Dalila.

Sj*bala si čovjeka, kako te nije sramota – nastavio je Sale.

U, u, dodaj još brzina, onda ćeš da shvatiš što me zovu gasolina – uzvratila je Dragojevićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.