Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NAJBOLJE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA 3 ZNAKA: Astrolozi tvrde – odmah provjerite da li je baš vama KAŠIKA UPALA U MED

Pogledajte, možda ste dobili na “lutriji”, a toga niste ni svjesni

Iako su priče o “zloćastim svekrvama” nešto što prosto nikada neće izaći iz mode, astrolozi otkrivaju da neke žene imaju ipak malo više sreće sa njima ako su rođene u ovim znakovima!

Vodolija

Vodolije su inače prijatne ličnosti sa kojima je lako složiti se. Pripadnici ovog znaka vole slobodu i zato poštuju lični prostor drugih. Neće se miješati u vezu svoje dece, i pružaće podršku u svemu. Svekrva u znaku Vodolije se djevojci ili ženi svog sina odnosi kao prema prijateljici. Ipak, Vodolije teško podnose kritike, zato na tom polju morate da komunicirate pažljivo.

Ribe

One su veoma strpljive, ljubazne i idealne svekrve. Riba sanjari o vjenčanju iz bajke i jedva čeka unučiće, zato će izabranicu svoga sina dočekati raširenih ruku, piše “Krstarica”. Sa pripadnicima ovog znaka je zaista teško posvađati se, budući da su veoma fleksibilne i žele da održe mir u kući.

Vaga

Pripadnici ovog znaka odlično se slažu sa drugima, i lako stiču nove prijatelje. Bitno im je samo da partnerka usreći njihovo dijete i da porodica živi u harmoniji. Vole da daju dobre savjete, ali se trude da se ne miješaju u tuđa posla. Često, prilikom svađe, Vage pokušavaju da smire tenziju i da pronađu kompromisno rješenje.