Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SA OVIM MUŠKARCEM JE DALILA ŽIVJELA PRIJE DEJANA: Upoznala ga kad je imala 19 godina, preotela ga od prijateljice

Ljubavni život Dalile Dragojević već godinama intrigira javnost, a malo je poznato da je bosanska starleta prije udaje za Dejana Dragojevića bila u vanbračnoj zajednici sa izvjesnim Esom Kurtešijem, sa kojim je živela u Austriji, tačnije Beču, ali i Švajcarskoj.

Iako se posljednjih godina trudila da se “opere” od brojnih afera i muškaraca sa kojima su je povezivali i da se predstavi kao poštena žena, sliku o sebi Dalila je uništila kada se upustila u prevaru sa Filipom Carem. Mnogi veruju da je udaja za Dejana bila samo deo njenog plana da promijeni imidž o sebi u javnosti i da zataška neke stare priče koje joj ne odgovaraju. Jedna od njih je i da je prije Dragojevića već bila u braku, odnosno u vanbračnoj zajednici.

Kako kaže izvor blizak starleti, nekadašnjeg partnera je upoznala kada je imala svega 19 godina, otela ga je od bliske prijateljice, i tada je pobegla od kuće kako bi živjela s njim. Otac Huso i majka Emina su bili protiv te ljubavi i branili su Dalili da ode sa njim, ali ih nije poslušala, već je sa Esom otišla u Beč. Njih dvoje su živjeli zajedno oko četiri godine, otkriva sagovornik, a često su se svađali i tukli jer je Mujićevoj smetalo to što je Kurteši bio problematičan i sa one strane zakona

Navodno, on se u to vrijeme bavio kriminalnim poslovima, šaniranjem, te pljačkama po prestonici Austrije i u Švajcarskoj, zbog čega je završio iza rešetaka. Inače, Eso je u međuvremenu, po izlasku iz zatvora, doživio i saobraćajnu nesreću, zbog čega je nedjeljama bio u komi, prenosi “Kurir”. U tom periodu je Dalila stalno bila uz njega, a, kako otkriva izvor, i tamo je pravila skandale.

Prinscreen

Naime, neke Kurtešijeve prijateljice i djevojke sa kojima ju je varao su dolazile da ga obiđu, a ona ih je tukla. Kada se oporavio, Eso je oterao Dalilu od sebe, jer nije želeo da trpi njene ispade i agresiju koju je ispoljavala. Tada se vratila da živi kod majke u Bugojno, a otac je se odrekao i nije želio da čuje za nju.

Ove tvrdnje su svojevremeno potvrdili i Mujićkini cimeri iz “Parova”, Zerina Hećo i Mili Radosavljević.

– Eso je Dalilin bivši muž. Bila je udata. Ako hoćete da dođete do tog čovjeka, kontaktirajte njene antifanove. Mladen može da potvrdi ovo – rekla je Zerina prije nekoliko godina, dok je Vuletić sve potvrdio i dodao da je Dalila otela Esa od najbolje drugarice.

I Mili je bio upoznat sa ovom pričom.

– On se bavio pljačkom i bio je i u zatvoru. Dalila je sa njim vitlala po Austriji i Švajcarskoj dok je imao love. Kada je doživio nesreću pokazala je pravo lice zbog čega ju je šutnuo, jedva se otarasio bijede – rekao je Mili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *