Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KOJI JE VAŠ NOS? OBLIK NOSA OTKRIVA NEŠTO VAŽNO O VAMA: Svima je pogodilo!

Iako zvuči čudno, određene studije iznijele su zaključke da se o vašem tipu ličnosti može zaključivati i na osnovu oblika vašeg nosa.

137709-untitled-1-f

1. Nubijski nos

On je specifičan prije svega po svojoj dužini, a osobe koje ga poseduju smatraju se izuzetno radoznalim i ljubopitljivim. Oni su optimisti i često pokušavaju da ugode drugima. Dopadljivi su i traže rješenje za svaki problem.

2. Grčki nos

Naziv dolazi od starogrčkih antikviteta na kojima je ovakav nos najčešće napravljen isključivo od strane umetnika tog vremena. Vlasnici ovakvog oblika su rezervisani i ne vole da budu u centru pažnje. Oni su veoma praktični i lojalni. Za njih je izuzetno teško da pričaju o osjećanjima i smatraju se za povučene osobe.

3. Kukasti nos

Mnogi ga porede sa ptičijim kljunom. Ovakve osobe su kreativne i požrtvovane. Strastveno brane svoja uvjerenja i ne plaše se da rizikuju kako bi postigli svoj cilj.

4.Izbočen nosI on je kao i prethodni upečatljiv. Osoba koja ima ovakav nos odaje utisak izuzetno odlučne osobe. Veoma su vezane za svoj posao i odlične u organizaciji.Nutritionists Say These ‘Unhealthy’ Foods Aren’t Actually That Bad for You

pouzdanost-pre-atraktivnosti-0


5. Nos dugme

Veoma je simpatičan i dosta popularan jer nije mnogo upadljiv. Osobe koje on krasi su često veoma spontane što ponekad može iritirati ljude oko njih. Izuzetno su psihički jaki i promišljeni i vole da odmah pređu na stvar, naročito posao. Odlučnost čini da ostvare sve što zacrtaju.

6. Prav nos

On je najčešći u Aziji. On je ravan i malo deblji od drugih oblika. Osobe sa ovakvom facijalnom konstitucijom imaju izuzetano jak karakter. Strastveni su i temperamentni. Ukoliko iskušavate njihovo strpljenje postaju veoma ljuti.