Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OTVORILA SE PANDORINA KUTIJA – DEJAN 1 REČENICOM MATIRAO DALILU: A onda se obratio porodici – ZA SVE STE BILI U PRAVU (VIDEO)

Šok nad šokovima!

Dalila Dragojević naredna je ustala da komentariše klip Davida Dragojevića, koji je poslao papire za razvod uz komentar “Snajka, tvoja želja je za mene zapovest!”

-U video se mogao staviti njegov brat, koji je na Zadrugoviziji tražio razvod. Nemojte preko mene praviti sprdnju. Ne, Dejanu ne treba vreme, on je odavno oprostio i treba se pomiriti sa bratom. Neka se ne prave klipovi preko mojih leđa. Nemojte mi dva brata predstavljati kao dva ugrožena muškarca, ovaj prevario djevojku, ovaj skače i mene napada. Taj čovJek se bavio mojim likom i dIJelom – govorila je Dalila

-Cijela nacija se sprda sa tobom, a ne njegov brat! – vikala je Tara.
-Dalila, zašto tebe to interesuje i zašto ti to remeti sreću? Treba da ti bude drago – uključio se Karić.
-Hajde, lajte, kuje! Ne sekirajte se vi za moju vezu! Vi ste za mene nule obične – pobesnela je Dalila.
-Da li si Dragojević? Nisi, pokrij se ušima i ćuti! – nastavljala je Simova.

-Ološu jedan! – povikala je Miljana.

-Nemoj da se porodica Dragojević bavila mojim likom i djelom! – poručila je Dalila.

-Ona se je*ala dok je nosila sa tim prezimenom Dragojević, željela si da napuniš svoj polni organ. Evo, ja ću ispričati, ona je poslala poruku da mene više nikada neće da vidi, David je tada kačio njene prepiske sa onim Dadom, ja se izvinjavam svima ovog puta, jer su svi bili u pravu. Vidjelo se ko je ko kada je otkucala ponoć! Mama, svaka ti čast, bila si u pravu! – otkrio je Dejan.

U video – prilogu pogledajte detaljnije.