Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OGLASIO SE DAVID NAKON SINOĆNJEG SUKOBA DALILE I FILIPA: Ima samo jednu poruku za nju, NIKAD OŠTRIJI! (FOTO)

Prethodna noć u Zadruzi će ostati zapamćena po nečuvenom sukobu koji je nastao između Dalile Dragojević i njenog ljubavnika Filipa Cara.

Nakon najstrašnijih psovki, uvreda, teških riječi, lomljenja stvari, njih dvoje još uvijek nisu uspjeli da pronađu zajednički jezik i da se izmire.

Dalila je doživjela pravi nervni slom, pogotovo kada joj je Car pobacao i uništio šminku, parfeme i garderobu, a kada je njen zakoniti suprug Dejan čuo šta se dešava, zanijemio je. Dragojević je bio prilično ravnodušan zbog sloma svoje žene, ali je njegova porodica bez zadrške javno likovala.

https://www.instagram.com/p/CVm86BkqIub/

Dejanov rođeni brat David nerijetko na Instagramu objavljuje sve što misli o braku svog brata i pruža mu nesebičnu podršku, kao i njegova majka Biljana, iako Dejan još uvijek ne želi da prihvati bilo kakvu vrstu pomoći od njih.

Foto: Screenshot

Tako je sada David objavio čitavu kompilaciju slomova Filipa Cara i Dalile, uz koju je dodao smijeh i emotikone koji plaču od smijeha. Očigledno je da David vjeruje u karmu, te nakon što smo nebrojeno puta vidjeli slične slomove njegovog brata Dejana, koji je prilikom jednog takvog uspio da polomi sebi ruku, čini se da je na red sada došao Filip.