Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NERVNI SLOM DALILE DRAGOJEVIĆ, GUŠI SE U SUZAMA, POČELA SVE DA LOMI: Dejan konačno pokazao zube, evo šta je pred svima rekao (VIDEO)

U toku je nastavk emisije ”Gledanje snimaka”, a Dalila i Dejan su ušli u sukob:

Drago mi je da je ovakva osoba pored Dejana, kao što je Sandra. Ja sam jojs e izvinila jer sam stvarno osjetila potrebu da to uradim – rekla je Dalila.

Jel tebi onaj snimak od sinoć bio normalan – upitao je Dejan.

Iz moje perspektive jeste, iz tvoje nije – rekla je Dalila.
Snimak je bre fuj.Ja sam rekao da te neđu vrijeđati u budućem nekom periodu. Ograđuješ se u naprijed, isto si uradila kad si rekla da ćemo vidjeti mene za deset mjeseci – dodao je on.

Ja sam imala dvije greške u ovih mesec dana. Prva je ta za Dejana a druga za Sandru – rekla je Dalila.

Piš*š ti samo po sebi, al polako vidjećeš. Nemoj molim te to, nisi trebala da me lažeš i da se kuneš u Boga. Nemoj isto tako da me stavljaš u koš sa njim. Ti da si razmišljala da ću ja da lupam ovdje po rijalitiju i ne bi legla u gaćama ispod pokrivača – rekao je Dejan.

Ovdje je sinoć bila situacija kao da je neko sahranjen – rekla je Dalila.

Ja sam sahranjen, demoliran i drži mi se govor. Pitaš li se ti kako je meni kad odeš u izolaciju? Kako, tako što se ljubiš. Sa tobom se ne razgovara i ovo nije razgovor i ne očekujem nikakav razgovor. Ja tebe ne poznajem jer sam u tolikom šoku sa kim sam živio – prebacio je Dejan.

Nakon šti su završili u suzama, Dalila se uputila ka garderoberu i pola da lupa, pa je potom počela da kuka, jeca i plače na sav glas.