Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ NAKON RASPADA BRAKA I DEJANA: Svom sinu je poručila samo jedno, A ONDA SE POSEBNO OBRATILA NJIMA (FOTO)

Nakon što je sinoć u Pretresu nedjelje sa Milanom Miloševićem, doživeo javno poniženje od supruge Dalile koja ga je ostavila zbog Filipa Cara, Dejan Dragojević je izletio iz Bijele kuće i krenuo da udra vrata iz sve snage.

NJemu su u tom trenutku prišli pojedini zadrugari kako bi mu pružili podršku i na taj načn mu stavili do znanja da život ide dalje. Stefan Karić, Marko Đedović i Sandra Rešić su mu se našli kao rame za plakanje, i pokazali kolika su podrška ovom zadrugaru, koji je zbog ljubavi sa Dalilom, napustio porodicu i nije se čuo sa njima više godina.

Međutim iako je u sukobu sa porodicom, oni od njega nisu odustali. Dejanova majka Biljana Dragojević je objavila sliku na društvenoj mreži instagram, kako Karić, Sandra, Đedović teše i pružaju podršku Dejanu nakon svega što se desilo i u opisu slike im se zahvalila na tome:

– Hvala vam na razgovoru sa Dejanom I riječima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge I pogleda istini u oči. Istina je bolna ali ovakva je ipak izlječiva! Glavu gore i život ide dalje! Mama – napisala je Biljana i stavila srca kojima je i ona na neki način pokazala kolika je podrška svom sinu sa kojim se nije ni čula ni vidjela nekoliko godina.