Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRVI PUT SE OGLASILA MAJKA SANDRE REŠIĆ: Evo šta misli o njenom odnosu s Dejanom – ZAKLELA SE DA NEĆE…

Sandra Rešić danima je bliska sa Dejanom Dragojevićem koji prolazi kroz težak period zbog kraha braka sa Dalilom.

Sada je prvi put oglasila njena majka, Slavica Cica Rešić, koja do sada nije davala izjave otkako joj je kćerka u rijalitiju.

– Ma to sa Dejanom je glupost! Ja nikada nisam posumnjala u svoje dijete i u njeno ponašanje, tako da i sada vjerujem da neće napraviti neki problem sebi. Sandra je samo ljubazna prema tom momku, dala mu je neke savjete i to je to. Vjerujte da ne pratim pomno šta se sve dešava, u toku sam samo sa najbitnijim dešavanjima… Jako vjerujem u svoje dijete i znam da neće napraviti neku glupost – rekla je Sandrina majka i dodala:

– Ovaj mjesec je za mene posebno težak iz mnogo razloga. Zaklela sam se Sandri i imamo dogovor da neću pričati svašta za medije. Što se tiče Sandrinih izbora, u to se zaista ne miješam, ali znam samo jedno – ona ima 34 godine, ja ne mogu svakako da utičem na njene izbore i na ono što je ona zamislila. Znam samo da je uvijek govorila da voli malo starije, ozbiljne, ostvarene muškarce, njoj nije potrebno neko tamo dijete u životu, već ozbiljan muškarac – rekla je Cica.