Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DARKU LAZIĆU VISI ŽIVOT O KONCU, UGROŽENO MU ZDRAVLJE: Hitno mora na operaciju, EVO ŠTA SE DESILO

Pevač Darko Lazić operisao je želudac, što je opšte poznata stvar, a taj zahvat pomogao mu je da skine višak kilograma koji je imao posljednjih godina. Laziću je operacija uspješno prošla, on je kilograma uništio, ali se sada pojavio novi zdravstveni problem, kako otkriva izvor za medije, koji će pjevača izuzetno poremetiti.

Naime, kako je poznato, Lazić je želudac operisao krajem januara 2020. godine, nakon čega je smršao čak 88 kilograma, ali je izbio novi problem, jer kako se saznalo, njegov organ nije vraćen kako treba na mjesto.


– Želudac se podvezuje privremeno i klasično podvezivanje i stavljanje balona posle pola godine mora da se vrati u normalu. U protivnom, javiće se posledice, pa tako i jetra može da bude oštećena. Jedan problem privremeno rešavaš, a drugi praviš. Darko je sada svakako bolestan čovek zbog tih zahvata. Njemu su, koliko znam, savetovali da izvadi balon, ali on neće. Ne možeš da ga uhvatiš. Veliki problem nastaje kad taj balon počne da urasta u zid želuca, pa pacijent mora da se operiše, da se otvara i da se sve to vadi – ističe gastroenterolog, profesor doktor Vojislav Perišić.

– Ma, Darko je u svom svetu. Ne možeš da ga uhvatiš ni za glavu ni za rep. I dalje voli da popije s vremena na vreme, jede i masnu, nezdravu hranu, čak i slatkiše tamani. Jedino što je, da kažemo, dobro u celoj priči je što sve to konzumira mnogo manje nego pre, brzo se zasiti, a ne može ni da pije kao pre operacije. Koliko znam, trenutno ne razmišlja ni o kakvoj operaciji, samo uživa sa devojkom Barbarom, i to ga čini srećnim – ispričao je pevačev prijatelj za Svet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *