Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DEJANOV OTAC KIPTI OD BIJESA: Nazvao Dalilinog oca da mu kaže, NE MOŽE DA VJERUJE ŠTA JE SNAHA URADILA

Dalila Dragojević stavila je tačku na brak sa Dejanom, što je prokomentarisao i njen svekar Goran Dragojević.

On najprije nije želeo da javno iznosi svoje mišljenje vjerujući da će mu se sin i snajka pomiriti, ali je na kraju ipak pokazao koliko je razočaran postupkom žene njegovog nasljednika.

Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Osjećam se kao mačka u kanti za otpatke zbog cijele situacije sa Dalilom i Dejanom. Kako bih drugačije mogao da se osjećam?! Razočarao sam se u Dalilu, ne mogu da kažem da sam ljut jer ja još uvijek ne znam šta se dešava, ali pokidaše me. Nema šanse da se radi o dogovoru, pa zar bi se ja sekirao toliko da su oni imali neki dogovor. Kada bi mi produkcija u ovom trenutku obezbijedila poziv, Dekiju bih imao svašta da kažem i da ga pitam, a njoj riječ ne bih rekao, prošao bih pored nje kao pored drveta – kaže Goran za “Kurir” i nastavlja:

– Ja ovu Dalilu ne mogu da prepoznam. Oni su se mnogo lijepo slagali, bio sam kod njih dok nisu otišli u Šimanovce, njihov pas Tedi je kod mene, ne znam šta joj se dogodilo pa se ovoliko odjednom promijenila. Za nju ne mogu ništa loše da kažem, ona je super, ali ova promjena. To je neka druga osoba, ja je takvu nikada vidio nisam. Ona je bila snajka kakvu je čovjek mogao samo da poželi. Naravno da ću svog sina podržati ako odluči da se pomiri sa njom i da joj oprosti.

Dragojević za pomenuti medij ističe da je siguran u ljubav svog sina:

– Ne znam šta bih mu i rekao jer nisam siguran ni da bi me poslušao, on nju voli i vjeruje u nju. Mnogo je nezahvalno da komentarišem bilo šta dok se ne čujem sa sinom, oni su unutra, on nju voli i to je očigledno, danas sutra oni će da se pomire, a ja ću da ispadnem loš ili tako nešto.

On otkriva da se čuo sa Dalilinim ocem.

– Teško mu je zbog ove situacije. Nas dvojica pričamo kako se nisu svađali, kako im je brak bio super do ulaska u rijaliti, on mog Dekija voli kao da je njegovo dijete. On je jedna duša od čovjeka, mnogo dobar čovjek, jako se potresao zbog ćerkinih postupaka. Sramota je za obe porodice ovo što je Dalila uradila. Ne znam šta joj se desilo, pa je došlo do ovakvog preokreta u njenom ponašanju – kazao je Dragojević i dodao:

– Napolju znam, ona kada ide do radnje Deki gleda da ide neko od nas sa njom kako je ne bi napali. Ne znam šta će joj ova vreća go*ana i šta se dešava sa njim, da tako nazovemo tog lika (Filipa Cara, prim. aut.), kakve on vrijednosti ima kao čovek, nikakve. Nemam šta ja njega da osuđujem, samo kažem, da na njenom mjestu nikada ne bih menjao konja za magarca. A povodom njene izjave da bi želela slobodu, ne znam kakvu ona slobodu hoće, ne razumem šta smatra, ko nju sputava?! Ako tako misli, onda se nije trebala ni udavati – zaključio je on.