Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

22. OKTOBRA SVE SE MIJENJA: 3 znaka očekuje DŽEKPOT – Da li ste vi taj sretnik?

Od 27. septembra do 18. oktobra Merkur se kretao retrogradno, otežavajući život mnogim znakovima Zodijaka. Ovaj aspekt planete utiče na skoro sva područja života, a u većoj mjeri na Djevicu i Blizance, koji posebno osećaju negativan uticaj hirovite planete.

Možete da odahnete, ova planeta konačno mijenja smjer. To znači da će se svi poslovi pokrenuti, rodbinski i poslovni odnosi će se poboljšati, sukobi na poslu će se riješiti, ako ih ima. Ipak, oprez je neophodan jer uprkos činjenici da je Merkur promenio smjer, do 22. oktobra će negativno uticati na sve znakove Zodijaka, iako njegove moći već primjetno slabe, piše Mondo.rs.

Ako ste planirali kupovinu kućnih aparata ili elektronike, odložite ih do kraja mjeseca i uopšteno, budite oprezni sa bilo kojim finansijskim transakcijama.

Što se tiče ljubavi, odložite obračun sa drugom polovinom do kraja mjeseca, u suprotnom će zaostali uticaj Merkura okrutno se našaliti sa vama. Postoji rizik da ne pronađete prave riječi i da ne uspjevate da se nosite sa emocijama.

Dobra vijest je da nekim znakovima će se u ovom periodu otvoriti vrata za novi život. Evo na koga će promjena smejra Merkura najviše uticati?

Bik

Mnogi predstavnici ovog znaka nedavno su se žalili na finansijsku situaciju, ali odlaskom retrogradnog Merkura njihovi poslovi će se primjetno poboljšati. Sreća će pokazati da nije zaboravila na Bika. Sasvim je moguće da ćete dobiti neki veliki iznos u obliku nagrade ili dobitka na lutriji. A nagrada je samo mali deo svih dobrih stvari koje vam se mogu desiti u bliskoj budućnosti. Zapamtite sve svoje najluđe planove, vreme je da ih pretvorite u stvarnost.

Blizanci

Konačno, Merkur je promijenio smjer, a Blizanci su uspeli da se pomere sa njegove mete. Mnogi predstavnici ovog znaka su vrijedno radili u posljednjih mjesec dana i nisu stigli da se odmore.  Do 22. oktobra uložiće poslednji napor i postići uspeh, nakon čega će moći da odu na zasluženi odmor, dobivši pristojnu nagradu za svoj rad. Dugo očekivana stabilnost na poslovnom polju će se ostvariti. Zapravo, Blizanci bi mogli da pronađu novi izvor prihoda, usled koga će se doslovno uskoro i obogatiti.

Škorpija

Posljednjih dana oktobra Škorpije će morati da se suoče sa nekim sudbinskim dešavanjima za njihov život. Mnogi predstavnici ovog znaka mogu promijeniti svoj status, vjenčati se ili dobiti dete. Ali čak i ako ovakvi događai izostanu, mogu se nadati povratku bivše ljubavi ili razrješenju sukoba sa poslovnim partnerima. Još jedan mali bonus od strane sudbine za neke Škorpije biće skok u karijeri i podrška uticajne osobe na poslu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *