Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

STANJE SE ZAKOMPLIKOVALO, LJUBA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA S ALEKSANDROM SUBOTIĆ: Operacija je bila rizična, ZBOG OVOG JE IZAŠLA IZ ZADRUGE

Aleksandra Subotić napustila je prije nekoliko dana “Zadrugu 5”, a razlog je bio zdravstvene prirode.

Aleksandra Subotić napustila je prije nekoliko dana “Zadrugu 5”, a svi su se pitali šta je razlog, s obzirom na to da je u rijalitiju proslavila svoj 25. rođendan. Ona se i dalje nalazi van rijalitija, ali kako se saznaje u medijima, Subotićka trpi nesnosne bolove, uslijed komplikacija koje su nastale nakon operacije.

Kako se riješiti visokog šećera u krvi u samo nekoliko dana?

Ljuba Pantović, sada je glavna podršci svojoj kćerci u ovim kriznim momentima, a ona je sada progovorila o Subotićkinom stanju, i istakla da je njena operacija bila jako rizična:

Instagram

– Aleksandra je rođendan proslavila u rijalitiju tako da njen izlazak u spoljni svijet sigurno nije bio zbog toga. To zašto je ona konkretno puštena, to je između nje i televizije. Ja o tome ne mogu da pričam, niti kad će se vratiti. Aleks ima komplikacije, to stoji, zato što je uradila dvije operacije nekoliko dana pred ulazak, a to se tako ne radi. Mora da se ispoštuje postoperativni tok. Svi znamo koliko su operacije nosa rizične i složene, i boravak u tim prostorijama koje su pod jakim klimama, gdje ima mnogo prašine i prljavštine doveo je do nekih smetnji. Ona je ušla u rijaliti rovita i desile su se komplikacije. Sjećam se da sam i ja dva puta bila bolesna unutra iako nemam nikakve zdravstvene tegobe. – rekla je Ljuba za Svet!