Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PUCA OD MIŠIĆA, EVO KAKO DANAS IZGLEDA DALILIN MLADEN: Bio je 2 godine u zatvoru, A SAD NE IZLAZI IZ TERETANE (FOTO)

Iako je još od prvog pojavljivanja na malim ekranima važio za zgodnog mladića, rijaliti veteran Mladen Vuletić je sada nadmašio samog sebe.

Kada je na društvenim mrežama objavio fotografije iz teretane, Mladenu su poručili da će “prestići” pjevača Slobu Radanovića, inače svog velikog prijatelja.

Podsjećanja radi, Vuletića je publika upoznala tokom višegodišnjeg učešća u rijaliti šou-programu “Parovi”, gdje je izazvao pažnju svih priznanjem da je dvije godine bio u zatvoru nakon što je kao 19-godišnjak bezuspješno pokušao da opljačka jednu banku u rodnoj Crnoj Gori.

Kako je sam tada ispričao, sramota koju je nanio roditeljima, kao i boravak iza rešetaka, učinili su da se vrati na pravi put, a on ga je odveo u spomenuti TV format, u kom je toliko osvojio srca publike da je u jednoj od sezona odnio i pobjedu.

Najviše pažnje je izazivao zbog brojnih emotivnih veza pred kamerama, počevši od Dalile (tada Mujić, danas Dragojević), preko Nine Prlje, Branke Okuke i Ilijane Vagić, pa sve do voditeljke “Parova” Kristine Iglendže.

Vuletić je, uz veliku pompu, napustio rijaliti zauvijek tako što je učestvovao u masovnom štrajku učesnika, zbog čega je nakratko prekinuto emitovanje ovog programa.