Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRIJE ZADRUGE JE SMRŠALA 38 KG, A SAD JE OBJAVLJENA NJENA DIJETA: Ovako se hrani Sandra Rešić, nikad bolje nije izgledala (JELOVNIK)

Sandra Rešić kaže da se stesala zahvaljujući „Zadruzi”! Pjevačica je prije ulaska u rijaliti kuburila sa suvišnim kilogramima i nije mogla da živi bez slatkiša i gaziranih sokova.

Prije osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put riješila nešto da preduzme.

– Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovjek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lijepo pjevaš, a da tako je živo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hljeb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vježbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna – ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

2752221-sandra-resic-dijeta-ff

Kčerka pokojnog pjevača Nina uspjela je da se steše tek kada je ušla u Zadrugu 4”.

– Tamo nema šta da se jede, sve se svodi na neke salatice. Ponekad dobijemo jaja i meso. U rijalitiju sam poprilično smršala, ne znam koliko tačno, jer nisam imala vagu da se mjerim. Pred ulazak u “Zadrugu 5” imala sam 50 kilograma i nikad bolje nisam izgledala. Nastaviću da gladujem i da održavam ovu kilažu – priča Rešićeva, koja priznaje da ponekad ima krize i to zbog gaziranog pića.

– Baš sam bila navučena na taj napitak. Teško mi je i bez keksa i mleka. Volim sve što goji, ali verujte mi da je rijaliti najbolja dijeta. Tamo sam uvijek gladna i nervozna, pa sam zato toliko drčna za stolom. Uglavnom spavam i ne stižem ni da razmišljam o hrani.

ŠTA JEDE SANDRA REŠIĆ

Doručak: Parče hljeba i kuvano jaje Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa Večera: kupus salata ili samo jabuka

TRIK SAVJET: Nemojte ništa jesti poslije devet uveče. Ako ste mnogo gladni noću, popijte čašu tople vode i pojedite jednu jabuku.