Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DOK MU JE SIN U ZADRUZI, OSMAN KARIĆ ISKRENO O JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: “Ona NE PRIPADA…” ŠTA ĆE STEFAN REĆI?

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević od kako je izašla iz rijalitija preselila se u vilu svog dečka Stefana Karića.

Ona se nije vratila u porodični stan čak ni nakon Stefanovog ponovnog ulaska na imanje nego je ostala u vili sa njegovim ocem Osmanom i maćehom Tinom.

Njih troje danonoćno prate dešavanja u Zadruzi a sada su otkrili i kako se zaista slažu.

– U vili mi je opušteno, imamo i kucu i ptičicu. Ovo je jedna porodica koja živi u harmoniji i nekako smo se stopili, prihvatili su me kao da sam odavno deo Karića. Ne osetim razliku između moje porodice i njih – rekla je Jovana, dok je Osman otkrio kakva je kao domaćica:

– Kakva je kao domaćica to će Stefan da vam kaže, ja mogu samo da istaknem da je prijatna. Podržavao sam je i prije Stefanovog ulaska u Zadrugu. Odmah sam vidio da ona ne pripada miljeu Zadruge i od samog početka se isticala na lijep i kulturan način. Drago mi je što je sada kod nas u kući i od nas će uvijek biti prihvaćena – istakao je Osman Karić za “Telegraf.rs”.

Dok Stefan boravi u rijalitiju Jovana učestalo radi na restauraciji dela vile u kojoj će njih dvoje živeti. Osman kaže da je ljubavno gnezdo Stefana i Jovane skoro gotovo.

– To je jedna vrsta apartmana u kome bi oni trebalo da žive. Krenuli smo to da gradimo dok je Stefan još bio napolju. Deo krečenja i grubih radova je završen, a deo opremanja smo ostavili kada on izađe pa neka njih dvoje zajedno biraju nameštaj – otkriva Osman.