Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE: Dalila i Car promijenili tok rijalitija – VEČERAS ZADRUGARE ČEKA IZNENAĐENJE, DEJAN ĆE POLUDJETI KADA SAZNA RAZLOG

Još jedna turbulentna nedelja u rijaliti programu “Zadruga” se privodi kraju. Ovonedjeljni potrčci su Dalila Dragojević i Filip Car i oni provode vrijeme u izolaciji daleko od očiju cimera.

O njihovom odnosu ne prestaje da se priča nakon što je Filip priznao da je zaljubljen u Dalilu.

Njih dvoje su se sinoć na “Zadrugoviziji” iznervirali jer su željeli da u bekstejdžu razgovaraju bez bubica dok čekaju svoj nastup, a u to me ih je spriječio novinar koji je želio da kamerom zabilježi ovu situaciju.

– Snimaju, slikaju, jedu g*vna – žalio se Car Banetu Čolaku nakon ove situacije.

– Normalno, stao je rijaliti zbog vas dvoje, a neće da vas slikaju zajedno – odbrusio mu je Čolak.

Iako su gledaoci navikli da nedjeljom gledaju izbacivanje iz rijalitija, Veliki šef je doneo vanrednu odluku da ove nedjelje to neće biti slučaj. S obzirom na to da večeras nema izbacivanja, to znači da će Dalila i Car još sedam dana provesti u izolaciji i imati priliku da razjasne sve o njihovom odnosu.

Na malim ekranima danas se pojavilo obavještenje, odnosno najava večerašnjih događanja u rijalitiju: “Specijal”, što po svemu sudeći znači da je produkcija pripremila iznenađenje za zadrugare.

Ostaje nam da ispratimo u kakvom specijalnom zadatku će učestvovati zadrugari.