Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRVA ZADRUGOVIZIJA, DALILA SE IZBLAMIRALA NA SCENI: Nesuđena jetrva u žiriju, evo šta joj je PORUČILA ANA KORAĆ NAKON KIKSA

”Zadrugovizija” sa temom ”Život je lijep” je sinoć održana, a narednu grupu koja je nastupila čine Dalila Dragojević, Dino Dizdarević i Ante Baždarić. Oni su zajedno donijeli odluku da nastupe uz hit Teodore Džehverović “Kučka”.

Dalila je bila zadužena za pjevački dio, dok se Dino pobrinuo za plesni deo. Njih troje bili su obučeni u kaubojskom stilu, sa šeširima i kariranim košuljama. U jednom momentu Dalila je zaboravila tekst, ali je brzo uspjela da se vrati i nastavi sa pjevanjem.

Iznervirala sam se prije nastupa, neću sad da pričam. Zaboravila sam tekst od tog događaja. Moglo je i bolje, uvijek može bolje – prokomentarisala je Dalila.
Ante je pokidao, Dalila ti znaš koliko te ja volim i obožavam, a Dino ti si milion dolara, ne obraćaj pažnju šta ti ljudi govore – rekao je Dejan Milićević.
Ja ih neću komentarisati posebno, kao grupu ću. Bili ste oke, falilo je energije. Dino, super igraš, izvukao si situaciju – dodala je Ana Korać.

Dalila, ja ti se divim, ti si moja ljubimica. Dosta si napredovala. Ne znam šta se dešavalo. Dino super, Ante isto, za mene ste desetka čista – govorila je Nada Topčagić.
Vi ste odlični. Šta god da se desilo prije, scena je svetinja – nastavio je Maca.