Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PRODUKCIJA PROMIJENILA PLAN ZBOG DALILE I CARA: Tajni razgovor u bekstejdžu BEZ BUBICA – sve isplivalo (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car ove nedelje borave u izolaciji kao potrčci. Svi u Bijeloj kući bruje o njihovom odnosu nakon Filipovog priznanja da je zaljubljen u Dalilu.

Sada su iskoristili priliku da se osame i da porazgovaraju.

Filip se poverio Dalili da se nada de će večeras nastupati na “Zadrugoviziji” jedan za drugim kako bi mogli da tajno komuniciraju u bekstejdžu.

– Kad bi se pogodilo da smo grupa za grupom tamo, da ti nešto kažem vezano za jednu stvar ali ne mogu ovde rekao joj je Filip.

– Za šta? Jao ne izmišljaj molim te i ne radi to tako lukavo i perfidno kada bi se poklopilo ovo ili ono. Jao ko te ne zna skupo bi te platio – odbrusila mu je Dalila.

Društvenim mrežama se brzinom svetlosti raširio ovaj snimak, a fanovi su odmah posumnjali da njih dvoje imaju plan da iskoriste gužvu na “Zadrugoviziji” i da razgovaraju bez bubica.

Podsećamo, kada je Veliki šef obavestio zadrugare ko će sa kim nastupati Dalilu je izabrao za osmu po redu sa Dinom Dizdarevićem i Antem Baždarićem. Dok je Filip trebalo da nastupa poslednji sa Emilijom Velimir.

Međutim, produkcija je rešila da promeni odluku i da Dalila sa svojom grupom nastupa druga po redu, a odmah posle nje na sceni će se pojaviti Filip.

Ostaje da ispratimo o čemu je Filip želeo da razgovara sa Dalilom u bekstejdžu.

https://www.instagram.com/p/CU0PMiNAyeK/