Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

“NEĆU BEBU” JANJUŠ POBJESNIO KAD JE ČUO: Niko ga ne može smiriti (VIDEO)

Marko Jnajušević Janjuš je bio razočaran i bijesan cijelog jutra, zato što nije dobio nijednu pobedu na Zadrugoviziji. On je išao po imanju i komentarisao članove žirija. Košarkaš smatra da uloga bebe koju je odigrao na podijumu zaslužuje mnogo više bodova nego što je dobio, te je obećao da više nikada neće da glumi bebu!

– Đekson je kretenčina, mentolska. Blejimo svaki dan, a on meni nula bodova. Blokarajte ga na Instagramu, on da pjeva a da sam ja u žiriju dao bih mu 12 poenta makar vršio nuždu na bini. Ja sa njim pušim travu, šetam se, hodam a on meni nula – bio je besan Janjuš.

– Ana me ispoštovala dala mi je osam poena. Ispoštovala me je više nego svi ostali koje znam. Ovi pevači neka sada vode rijaliti, a ne ja. Ja ću da sjedim i da klimam glavom – nastavio je Janjuš.

Ali tu se nije zaustavio.

– Ja četiri godine izigravam budalu ovde, propao sam zbog svega ovoga. Oblačim im pelene a oni mi daju nulu. Neću bebu da glumim nikada više – nastavio je Janjuš da kuka.

– Ma ti si institucija. Nemoj to da te dotiče. Tvoje ime znaju napolje više ljudi nego što znaju članove reprezentacije u fudbalu – tešio ga Stefan Mihić.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku: