Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

JOVANA OBJAVILA PORODIČNU SLIKU IZ KARIĆEVE VILE: A evo kako izgleda STEFANOVA SOBA u kojoj boravi Jovana, “DOBRO SI SE UVALILA”

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nisu se razdvajali nakon izlaska iz “Zadruge 4”. Ipak, Stefan je odlučio da bez svoje ljepše polovine uđe i u “Zadrugu 5”, a Jovana je ostala da ga čeka u vili njegovog oca.

U porodičnoj kući Karića sve je maksimalno skockano, vrlo pedantno i raskošno, a jedna fotografija izazvala je lavinu reakcija.

Naime, na jednoj fan stranici Jovane i Stefana pojavila se slika koja otkriva kako misica provodi slobodno vrijeme i kako je pozirala upravo sa ocem i maćehom svog dečka Stefana, Osmanom i Kristinom u njihovom veleljepnom domu na Zvezdari.

Osim toga misica se ovom fotkom javno pohvalila i na svom storiju na Instagramu.

I dok su svi komentarisali koliko je ovo lijepa slika na kojoj se vidi mnogo ljubavi, bilo je i onih koji smatraju da se Jovana “dobro uvalila”.

https://www.instagram.com/p/CUxvjo7oWZT/

A evo kako izgleda Stafanova spavaća soba, u kojoj boravi sada Jovana.

Stefanova soba nalazi se na spratu vile. U sobi se naljepnice sa natpisom i grbom “Crvene zvezde”, čiji je Karić varteni navijač, nalaze se svuda. Stefanove stvari uredno su okačene na štenderu, piše Telegraf.rs.

Karići imaju dva kupatila, a jedno od njih je prostrano, svetlo i prilično veliko. Upravo iz njega se direktno izlazi na terasu, a u tom dijelu kuće maksimalno uživa samo Stefan.

Pogledajte kako izgleda Stefanova soba:

Foto: Telegraf.rs