Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KRISTIJAN PODIJELIO SLIKU POSLIJE OPERACIJE: Cijela noga u zavoju, A TEK DA VIDITE POGLED – u očima se vidi tuga

Nije prošlo ni mjesec dana kako je Kristijan Golubović, bivši zadrugar i nekadašnji žestoki momak sa beogradskog asfalta, iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži obavještenjem da je usvojio psa.

Tada je podijelio sliku kako u ruci drži crnog psa rase francuski buldog koga je nazvao Kika. Ipak, izgleda da je crni mališan imao gadnu nazgodu, te da je morao na hitnu operaciju.

Golubović je poznat kao veliki ljubitelj životinja, pogotovo pasa, te mu je jako teško palo kada se njegov miljenik povrijedio.

https://www.instagram.com/p/CToxylNrocI/

Golubović je danas na popularnoj društvenoj mreži podijelio takozvani stori na kome se vidi fotografija Kike na kojoj pas umilno gleda u kameru dok mu je zadnja noga zavijena u gips.

– Naš mali pas kika je slomila nogicu, operacija je prošla odlično… čekamo te opet na trčanju, mila naša – stoji u objavi.

Interesantno je da istu rasu psa ima i Kristijanova bivša djevojka Stanija Dobrojević. Ona je svoje kuče, kome je dala ime Pablo, uvela u Zadrugu i tamo je postao veliki hit na društvenim mrežama među fanovima ovog rijalitija.