Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

HAOS NA IGRI ISTINE, PREKO STOLA SKOČILA NA MIHIĆA: VELIKI ŠEF odmah reagovao, PRODUKCIJA DONIJELA ODLUKU!

Zadrugari u Bijeloj kući igraju “Igru istine”, a Bane Čolak je započeo temu i postavio pitanje Sanji Grujić.

– Čuo sam danas, postoji taj jedan čojvek Nemanja Danilović. Tvrdi da je imao odnose sa nekima od ukućana. Hoću da pitam Sanju, ja znam koja su ta četvorica, a i ti si rekla javno, taman da kažeš sa čijim ocem je bio? Ne možeš da kažeš da nećeš da odgovoriš, ovo je Igra istine! Zanima me koji je tata u pitanju? – pitao je Čolak.

– Mima i ja smo bile kod njega da radim neke haljine. Njih dvoje su pričali i malo ogovarali, spomenuo je da je bio sa Dinom. Ja ne mogu da tvrdim to ali imam pravo da vjerujem. Meni je sad vrlo neprijatno. Rekao je za Dina, Baneta, za Stefana – nabrajala je Sanja.

– Ne laži bre, to si sad dodala. To je sve zato što svi znaju da su Mima Šarac i Sanja Grijić najpopularnije pros***uke u Beogradu. Za vas dvije se zna, a ja ne znam ko je taj čojvek, treba da te bude sramota! Prvo i osnovno ja ne živim u Srbiji! Ima koliko hoćeš ljudi koji su vas je*ali, neka se okači to javno, apelujem na sve moje prijatelje neka okače to – ubacio se Mihić.

– Dečko ne laže za dvojicu sigurno, jer je pokazivao po slikama. Nisam bila zainteresovana da bih slušala. Mima tačno sve zna ko je u pitanju. Jedan od momaka sa kojima je razgovarao nije ušao u Zadrugu – nastavila je Grujićeva.

– Dame i gospodo, ja sam danas potegao ovu priču zato što je ona rekla nemoj da ovdhe bude trideset muškaraca sumnjivo, reci da se zna konkretno – dodao je Lepi Mića.

– Sve će izaći u novinama sa kim ste bile šta ste radili! Sve ću vam ja pokazati! Pokazat ću vam svima gdje vam je mjesto! – vikao je Stefan.

Mima je dohvatila flašu i gađala Stefana Mihića gde je nastao opšti haos.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Nakon konflikta između Milene Šarac Mime i Stefana Mihića, u Bijelu kuću je stiglo pismo Velikog šefa.

Ovonedjeljni vođa Martina Petrović je uzela pismo i krenula da čita:

– Zadrugari, donijeli smo odluku da Mima bude kažnjena nedjeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Veliki šef.

Kako su Mima i zadrugari reagovali na pročitano, pogledajte u nastavku.