Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

“POVRATAK OTPISANIH” DVOJE BIVŠIH ZADRUGARA SE VRAĆAJU U BIJELU KUĆU: Krš i lom u Zadruzi, kada ih vide na kapiji NEĆE IM BIT DOBRO

Pjevačicu Zoricu Marković i Marka Đedovića fanovi će ponovo će gledati u rijalitija “Zadruga”. Pevačica i novinar u oktobru će se pridružiti ostalim ukućanima u Bijeloj kući u Šimanovcima.

Ovaj dvojac dobio je odlične honorare za učeše u Pink-ovom projektu. Kako pišu mediji, Đedović, sa produkcijom je dogovorio 5.000 eura mjesečno, a ništa manje neće dobiti ni pjevačica.

Njih dvoje spadaju u red onih učesnika rijaliti šou-programa koji znaju mnogo toga o zadrugarima, kako informacije od ranije tako i ono što im ukućani u povjerenju govore u tzv. “mrtvim uglovima” koje kamera ne snima. I jedno i drugo prednjače kada je u pitanju komentarisanje gorućih tema na imanju i te se tako trude da situaciju sagledaju iz brojnih uglova. Markovićeva ume da zabiberi čorbu, ali i da se obračuna sa djevojkama, kako ona voli to da kaže sumnjivog morala. Sa druge strane, Đedović nema dlake na jeziku i svima kaže u lice šta misli.

Zorica Marković također, sa većinom aktuelnih ukućana je u ratu. Nema sumnje da će rijaliti igrači kojima Zorica i Marko nisu po mjeri zanijemiti kada ih ugledaju na vratima bijele kuće.