Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SAZNAJTE KOJI BROJ VI TREBA DA NOSITE U NOVČANIKU ZA PRIVLAČENJE NOVCA: Otkrijte vaš lični kod i napišite ga na papir!

Prema numerolozima svaki broj ima svoju simboliku i značenje, a takođe može biti povezan i sa energijom novca. Neki brojevi se mogu smatrati i zaštitnim znakom ili amajlijom,. a vjeruje se da određeni broj, u zavisnosti od njegovog značenja, može poslužiti i kao talisman za privlačenje novca.

Možete ga držati na vidnom mjestu u domu ili kancelariji, ili, na primer, ako je vaš broj tri, možete na stolu imati, tri hemijske ili tri knjige. Ipak, najbolji način jeste da na list papira napišete svoj srećan broj i stavite taj list u novčanik kao amajliju.

U nastavku pročitajte značenje brojeva, i u zavnisnosti od vašeg stanja i toga šta vam je potrebno, izaberite jedan broj i stavite ga u svoj novčanik.

Jedinica: Broj 1 – to je početak svega, kretanja napred. To indirektno utiče na finansijski sektor, ali je to takođe veoma važno. Jedinica pomaže ljudima da uštede novac, vide budućnost i razumno je procejne. Ovo je broj analitičara. Ako radite u oblasti u kojoj morate stalno razmišljati o budućnosti i analizirati poteze, onda je ovo vaš broj. To može i treba da bude vaš glavni talisman.

Dvojka: Ovaj broj podstiče ljude da češće misle samo na sebe. Ovo je loš pomoćnik u finansijskim pitanjima, jer sebičnost donosi samo siromaštvo. Sama filozofija Dvojke suprotna je bogatstvu, pa je upotreba ovog broja kao talismana nepoželjna.

Trojka: Ako izaberete Trojku kao svoj talisman, od toga ćete imati finansijske koristi. Ovaj broj je odličan vodič kada je riječ o finansijama. Ovo je broj harmonije. Trojka prema numerolozima pomaže u gotovo svakoj situaciji, pa ju je potrebno koristiti za finansijski sklad.

Četiri: broj 4 je simbioza dvije dvojke. Iako pomaže da postavite ciljeve i oslobodite se nepotrebnih stvari, ovaj broj baš i nije najpovoljnija amajlija za finansije. Više nam pomaže da lakše pronađemo svoju misiju. Četvorka ne pomaže u postavljanju prioriteta u životu. Samo podiže zavjesu nad budućnošću. Ovo je po svojoj suštini vrlo čudan broj. Kao stalni finansijski talisman neće biti od velike koristi.

Pet: Ova cifra je poput zlatne sredine, ali ima i dobru simbiozu sa energijom obilja. Za Peticu numerolozi smatraju da privlači finansijsku sreću, usklađujući tokove energije obilja. Ovo je dobar broj za one čiji finansijski život uključuje rizike i avanture. Pogodan je za poslovne ljude i sportiste.

Šest: Broj 6 predstavlja unutrašnje kretanje problema. Nije povoljan za finansijske tokove, jer su njegovi elementi ljubav i odnosi. Umesto Šestice, izaberite neki drugi broja, a energiju broja 6 iskoristite po pitanju emocija.

Sedam: 7 je srećan broj, poput Pet, ali Sedam ima dodatne “bonuse”. Sedmica mijenja sudbinu osobe, a numerolozi smatraju da su ljudi koji imaju ovaj broj prisutan u životu (broj kuće, datuma rođenja…) posebno srećni. Energija takvog broja može se usmeriti u bilo kom smjeru.

Osam: 8 je znak beskonačnosti. Osmica može biti znak sigurnosti i uštede novca, odnosno održava novac koji trenutno kruži u vašoj kući. Ipak, ako želite da napredujete i steknete dodatno bogatstvo, ona je od Osmice bolje u novčaniku držati Sedmicu.

Devet: Njegova energija vam omogućava da odvežete čvorove vezane sudbinom. Ovaj broj je neophodan za one koji se bave teškim fizičkim ili intelektualnim radom. Može donijeti pozitivnu energiju osobama koje se iznova suočavaju sa finansijskim poteškoćama.

Određeni numerolozi ističu da su neparni brojevi posebno pogodni za priziv novca, pa upotrebljavaju kodove 1-3-5-7-9 u vidu afirmacija i mantri, a smatraju i da kod obilja množe biti niz 5-7-5-7-3.

Ovi kodovi se koriste u vidu afirmacija za privlačenje obilja ili se zapisuju u rokovnike ili telefone kao vid amajlije.