Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NAJNOVIJA VIJESTI! CECA RAŽNATOVIĆ U ŽIRIJU “ZVEZDA GRANDA”: Evo koga ćemo gledati u novoj sezoni, DOLAZI UMJESTO JEDNOG ČLANA ŽIRIJA

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Kako je “Grand” saopštio, izmijenjena ekipa će birati nove made zvijezde, a u ovoj sezoni će Ceca zamijeniti dugogodišnju članicu žirija.

– Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vjetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će donijeti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad.

svetlana-ceca-raznatovic-1

Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promijeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svjetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sjediti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David- rekli su iz Granda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *