Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

JAVILA SAM MAMI DA ME MARKO ZAPROSIO, ALI UŽASNO ME STID JER JE PRSTEN PRAVO GADAN: Kad ga vidite sve će vam biti jasno! Share

Ostatak chata:

BONUS:

POUČNA PRIČA: Dječakovo pismo koje tjera na suze

Majka i otac su imali tešku nesreću. Završili su u bolnici sa teškim ozljedama i u komi. Imali su tri kćeri i sedmogodišnjeg sina. Djeca su puno vremena provodila moleći se da im Bog spasi roditelje

Jednog jutra doktor je našao poruku napisanu nezgrapnim dječjim rukopisom. Uspio je pročitati “Dragi Bože, ako moram birati između oca i majke, molim te draga spasi mi majku, a oca mi uzmi sa sobom.”

Doktor je znao da djeca stalno dolaze moliti i pretpostavio je po rukopisu da je poruku napisao dječak. Kad su se djeca došla moliti, doktor je čekao da završe i onda upitao dječaka zna li tko je napisao poruku.

Kad je ovaj potvrdio da je on autor poruke doktor je pitao zašto je zamolio Boga da ako mora birati između oca i majke neka mu ostavi majku na životu, a neka oca uzme sa sobom. “ Ja ću narasti i postat ću jak i moći ću da zamjenim svoga oca u poslovima, ali tko će mi zamijeniti majku”.

Doktor na to, vidno potresen, ostade bez riječi