Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

OPERISALA NOS, JAGODICE, PA VADILA SILIKONE IZ USANA: Dalila poslije svih korekcija pokazala kako izgleda BEZ ŠMINKE! (FOTO)

Rijaliti učesnica Dalila Dragojević sitno broji do ulaska u petu i posljednju sezonu “Zadruge”, a na društvenim mrežama je i tako aktivna.

Naime, ona sa svojim fanovima dijeli detalje iz svoje svakodnevnice, pa tako je i sada pokazala kako provodi posljednje dane u realnom svijetu. Ona pred ulazak u rijaliti koristi svaki trenutak da provede onako kako želi, budući da će narednih devet mjeseci biti u zatvorenom prostoru, ukoliko ostane do kraja.

https://www.instagram.com/p/CTNiqalCxzE/

S obzirom da je poznato da je Dragojevićka imala nekoliko estetskih operacija, ona je očigledno zadovoljna rezultatima i postignutim rezultatima.

Podsjetimo, ona je jednom prilikom otkrila šta je sve uradila na sebi.

– Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest mjeseci izađe iz tvog tijela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak – istakla je svojevremeno Dragojevićka, prenosi Kurir.rs.