Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

Na njen rođendan niko se nije pojavio, ali je je na gr0bu ostavljeno OVO!(FOTO)

Njen grob bio je pust na dan njenog rođendana, 29. avgusta…

Uprkos tome ono što je privuklo pažnju je bogato cvijeće koje je krasilo grob pjevačice…Nije poznato ko je ostavio buket cvijeća i kada, kao ni zašto je želio/l da to učini u anonimnosti, jer se tokom cijelog dana niko nije pojavio na grobu tragično preminule pjevačice.

Pjevačica Jelena Marjanović napunila bi danas 38 godina da 2. aprila 2016. godine nije ubijena u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka na nasipu.

Na borčanskom groblju Zbeg nije viđen niko ko je obišao grob pjevačice Jelene Marjanović koja bi prije par dana napunila 38 godina.

Uprkos tome, ono što je privuklo pažnju je bogato cvijeće koje je krasilo grob pjevačice.

Bolna scena na groblju

Prethodne godine kada je drugog aprila obilježen pomen Jelene Marjanović mnogi koji su prošli pored groba pjevačice, vidjeli su i poruku njene ćerkice, male Jane, koja joj je u čestitki za 8. mart napisala:

– Draga mama, volim te najviše na svijetu i želim ti srećan 8. mart.

Podsjetimo, za Jelenino ubistvo optužen je njen suprug Zoran Marjanović. Suđenje mu je u toku pred Višim sudom u Beogradu, a on se brani sa slobode.

Dosad je saslušano desetine svjedoka, rađena su brojna veštačenja i analize, a optuženi Zoran sve vrijeme tvrdi da nije ubio Jelenu i da nije kriv za njenu smrt.

112705-jelena-krsmanovic-marjanovic-ff

foto: Kurir.rs

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice, a ujedno i osumnjičeni za njeno ubistvo, svojevremeno je za Srpski telegraf rekao da mu Jelenin rođendan svake godine sve teže pada jer ga obilježava bez nje.

– Jelenin rođendan je bio poseban dan za nas dvoje. Voljeti i biti voljen je obrazac za sreću na ovoj nesrećnoj planeti. Danas bi napunila 36 godina i vjerovatno bi ovaj njen rođendan dočekali sa još jednim djetetom. Ali nepoznata zlikovačka ruka je moju Jecu, iz isto tako nepoznatih razloga, lišila života i moj život je od tada zavijen u crno – kaže Marjanović.