Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

SEPTEMBAR DONOSI SREĆU I NOVAC ZA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Da li ste vi taj sretnik? SAZNAJTE U TEKSTU

Teško je povjerovati da smo ušli u drugu polovinu godine, ali dobra vijest je da će septembar biti najbolji za Bika, Vagu i Škorpiju – ali se ipak nemojte baš skakati od sreće. Septembarski astrološki tranziti i promjene energije mogli bi vas lako iznenaditi, pa se potrudite da ipak ostanete pri zemlji.

Vaga: Fokus na lični izgled donosi uspjeh

Srećan i zdrav mjesec je pred vama. Učinite ono što je moguće, a ostalo ostavite. Žurba neće ubrzati stvari – samo će vam povećati frustraciju, što može dovesti do nesreće ili povrede. Od 22. septembra počinje jedan od vrhunaca ličnog zadovoljstva. Ovo je sjajno vrijeme za uživanje u svemu što vam nudi svih pet čula. Vage to ionako najviše vole. Pravo je vrijeme da “razmazite” tijelo ili postignete figuru kakvu ste željeli.

U ljubavi ste takođe ovog mjeseca toliko srećni da će vas možda čak proganjati. Drugim riječima, sve što treba da uradite je da je ne tražite, nego je samo sačekati. Već izgledate dobro – glamurozno, elegantno, egzotično, sa puno seksualne privlačnosti. Ako ste u vezi, voljeni vam je veoma odan. Vaši interesi su na prvom mjestu. Ovome je teško odoljeti, zar ne?

Finansije dolaze lakše prije nego posleij 22. dana u mjesecu, ali će zarade biti. Ona, međutim, neće doći sama kao ljubav, nego ćete morati sami da umiješate prste. Za početak, obucite se dobro kako biste izgledali skupo. Čim potrošite novac na sebe, projektujete sliku prosperiteta. Vaš lični izgled i cjelokupno ponašanje veliki su faktori vaše zarade. Sve to će vam biti neophodno kako biste se lakše suočili sa izazovima koji se javljaju nakon 22. septembra.

Bik: Samouvjereni, produktivni i nadahnuti

Nalazite se u društvenijem periodu. Iako pokušavate da budete tu za druge, nikada ne uspjevate da ih stavite ispred sebe. Međutim, trebalo bi da radite upravo na usklađivanju svojih interesa sa interesima drugih. Zbog retrogradnog Merkura koji se javlja kada su mnoge druge planete takođe retrogradne mnogo je jači nego ako se to dogodi samo Merkuru. Zato budite oprezni u komunikaciji. Odvojite vrijeme da shvatite šta drugi zaista govore i uvjerite se da je vaša poruka pravilno prenijeta. Budite posebno mudri u upravljanju finansijama. Ako vas čekaju veće kupovine, ulaganja ili odluke, učinite to pre 27. septembra. Često u životu je bolje ne uraditi ništa, nego skočiti u akciju o kojoj niste dovoljno promislili. Septembar je ujedno i dobro vrijeme za odmor. Ovo je ujedno divno vrijeme i za one koji traže posao. Moraćete, međutim, da budete vrlo jasni oko detalja. Ono što vidite nije ono što dobijate. Isto važi i ako zapošljavate ljude. Ima mnogo kandidata, ali je potrebno više istraživanja i provere.

Škorpija: Spremni za ljubav bez napora

Ovo je mjesec za duhovne studije, meditaciju i razmišljanje. To je mjesec dana za unutrašnje proboje (koji uvijek prethode spoljnim).

Zarada će ovog mjeseca biti dobra. Možda postoje neki propusti i odlaganja, ali dešavaju se lijepe stvari na polju finansija. Priliv novca će biti bolji poslije 22. nego ranije. Samo budite strpljivi.

Zdravlje se može poboljšati tehnikama duhovnog isceljivanja. Ako se osjećate loše usljed vremenskih uslova, duhovno iscjeljenje može vam pomoći. Zdravlje se takođe može poboljšati masažom. Ipak, Škorpije će u ovom mjesecu najviše sreće imati u ljubavi.

Izgledate dobro. Obucite se elegantnije. Dodajte glamur svojoj pojavi. Biće dovoljno. Ostaje vam samo da se pokažete na pravim mjestima. To je ljubav “bez napora”. Ako ste u vezi, partner vam je potpuno posvećen. On ili ona su na vašoj strani, stavljajući vaše interese ispred svojih. Jedino pitanje ljubavi, kao što je to slučaj već nekoliko godina, jeste njena stabilnost. Ali, bilo stabilno ili nestabilno, u svakom slučaju biće zabavno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *