Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KRISTIJAN SINOĆ OTKRIO VELIKU TAJNU MAJE MARINKOVIĆ: Janjuš gutao knedle, evo šta je ispričao sinoć pred kamerama (VIDEO)

U toku sinoćnje emisije “Narod pita”, u jednom trenutku uključila se gledateljka Mila koja se obratila gostima, Nenadu Aleksiću Ša i Kristijanu Goluboviću.

– Pozdrav za mog komšiju, Ša. Imam jedno pitanje za Kristijana, ovdje je sestra njegovog pokojnog prijatelja, on Vam je jednom spasio život. Nenade, o bivšima sve najbolje – rekla je gledateljka.

Emitovan je i prilog u kojem smo mogli da se podsjetimo momenata kada se Maja Marinković žalila Kristijanu Goluboviću na Marka Janjuševića Janjuša.

– Uvijek mi se žalila, uvijek mi je govorila da bi ona bila u srećnoj, dugoj vezi sa Čorbom, samo da je on želio. Maja je tipičan član nove generacije, njoj nije strano da legne sa čovjekom, čak i da zna da ta veza nema nikakvu perspektivu. Zaboravlja da je opsesivna u vezi, njoj i prc kombinacija preko noći može da preraste u neku bolesnu vezu. Krivo mi je što je znam, kao i njenog oca. Mora prvo da osjeti jako dopadanje, da bi ona, kao žensko, išla u vezu, uvijek sam joj to govorio. Janjuševa je bila gora veza, jer je on imao ženu i dijete, morao je duplo više da pazi šta radi. Da je moja Ivana ušla tada, kao onda Nenadova Ivana, bilo bi zbogom Kristini bez razmišljanja – komentarisao je Kristijan.

– Nije tako, vjeruj mi, ovde sam se stvarno zaljubio, tamo sam se malo zezao, stvarno nije tako – porekao je Ša.