Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KONAČNO POZNATO DA LI LUNA I MARKO MILJKOVIĆ ULAZE U “ZADRUGU 5”: CIFRA koju zarađuju PAPRENA

Bračni par Luna i Marko Miljković mjesečno u prosjeku, od snimaka koje objavljuju na Jutjub kanalu, navodno zarade oko 6.000 eura.

Bivši rijaliti učesnici često na svom Jutjub kanalu objavljuju klipove u kojem pokazuju dešavanja u svakodnevnom životu, što im donosi veliku zaradu.

Jedan od videa koji je pregledan 500.000 puta im je navodno donio zaradu od 5.000 eura, tvrdi “Kurir”.

Kada je riječ o sadržaju koji njih dvoje postavljaju na Jutjub kanal, raznolik je.

Naravno, u posljednje vrijeme posebno su aktuelni klipovi vezani za kćerku Miu, od radovanja porodice zbog vesti da se Luna porodila, trenutka kada je Luna došla kući iz porodilišta, prve šetnje sa bebom – sve je ovo bilo posebno ispraćeno u medijima, o čemu govore i Jutjub pregledi.

Ipak, najgledaniji video je onaj u kojem su prikazali njihovo vjenčanje, koji za sada broji 1,1 miliona pregleda.

https://www.instagram.com/p/CR38ZRjJ28O/

Osim ovakvih tema, Luna i Marko su objavljivali klipove u kojima pokazuju kako izgleda njihov novi stan. Riječ je o nekretnini na Bežanijskoj kosi, u kojoj radovi još uvijek nisu privedeni kraju.

– Imamo baš povoda za slavlje, kupili smo stan! Da ne bude poslije dža, bu, dio smo platili kešom, dio je bio kredit. Dakle, kredit je u pitanju, da ne bude poslije kupio ovaj i onaj, mi smo sami stvorili stan i uživaćemo od novembra, kad bude useljiva zgrada. Imate ekskluzivnu priliku da pogledate stan, kako će izgledati, raspored prostorija. Mislim da je to pri kraju – rekao je Marko.

Uzimajući u obzir sve ove navode, jasno je da Luna Đogani i Marko Miljković nemaju potrebu za rijaliti-karijerom, te ih sigurno nećemo gledati u petoj i posljednjoj sezoni “Zadruge”.