Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

S NJIM JE TARA SIMOV PREVARILA REPERA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Isplivali dokazi, redovno su se viđali, “ONA NEMA HLJEBA DA JEDE, PA SE NENADU UVALILA”

Tara Simov varala je Nenada Aleksića Ša sa bivšim vjerenikom Stefanom, prema riječima njenog bivšeg prijatelja.

Marko Đedović napominje da ima dokaze da je Tara redovno išla kod bivšeg dok je reper bio u rijalitiju. Prema Đedovićevim riječima, njihov odnos se završio burnom svađom, poslije koje je Tara Stefanu izgrebala automobil.

“Stefanova komšinica i prijatelji rekli su mi da su redovno viđali Taru kod njega u stanu, i to dok je Ša bio u “Zadruzi”. Kažu da je cijela zgrada odjekivala od njih dvoje! Stefan je dobar momak, želio je da joj pomogne i da je promijeni, ali kad je vidio da od toga nema ništa, digao je ruke. Na kraju su se posvađali, posle čega je zatekao izgreban auto. Svi sumnjaju da mu je Tara uništila kola”, kazao je Marko u emisiji “Narod pita”.

On je podsetio da je Tara neposredno prije diskvalifikacije iz rijalitija zvala upravo bivšeg vjerenika.

“Kad ju je produkcija odvela u Urgentni centar jer se pijana isjekla po rukama, krišom je pozvala Stefana. A tada je navodno bila u najvećoj ljubavi sa Nenadom”, ispričao je Đedović i dodao da Stefan nije jedini muškarac s kojim se Tara viđala:

“Dobio sam i prepisku između nje i Anđela Rankovića. Čim je izašla iz rijalitija, poslala mu je poruku: “Sad sam na slobodi, možemo da se družimo”. Ne znam kako Nenad ne vidi da je s njim samo zbog novca! Ona nema hljeba da jede, a ni gdje da živi, pa mu se uvalila.”

Ša i Tara su se pomirili u superfinalu “Zadruge 4”, a on joj je preko noći oprostio izlaske sa Mensurom Ajdarpašićem, kao i objave o bivšim momcima Milanu Jankoviću Čorbi i Matiji Matijeviću.

“Izmanipulisala ga je! Rekla mi je da je za nju Ša samo rijaliti igra i da je iz “Zadruge” pobjegla kad je shvatila da je otišla predaleko jer se on zbog nje razveo”, istakao je bivši učesnik Pinkovog rijalitija.

Pored svih dokaza koji su mu predočeni, reper je nastavio da pravda Taru i ponavlja da je voli.

“Zamjerio sam joj neke stvari koje je radila dok sam bio u “Zadruzi”, ali i ja sam pravio gluposti. Ni njoj nije bilo lako dok me je slušala kako govorim da volim bivšu suprugu Ivanu. Te gluposti o Stefanu ne želim da komentarišem. Možda je bila kod njega u stanu jer nije imala gdje, ali sigurno nisu imali s*s”, tješi se Ša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *