Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KRUPNE PLAVE OČI U PRVOM PLANU, LUNA OBJAVILA SLIKU BEBE: “Mia nema veze sa mnom”, NIMALO NE LIČI NA MAMU, ISTA MARKO

Luna Đogani je prije skoro mjesec dana na svijet donijela kćerkicu Miju, a od tada ne propušta priliku da svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokaže koliko uživa u najvažnijoj ulozi.

Bivša zadrugarka je veoma aktivna na Instagramu i često objavljuje kako se zabavlja sa kćerkicom. Luna i Marko Miljković odlučili su da još uvijek ne pokazuju fanovima lik male Mije.

Međutim, sada je Luna objavila svoju fotografiju kada je ona bila beba i otkrila da Mija uopšte ne liči na nju.

– Mia nema veze sa mnom, tačku jednu nema na mene – napisala je Luna u opisu fotografije koja je raznježila njene pratioce.

Đoganijeva je nedavno govorila o majčinstvu i ispričala da i ona i njen suprug Marko Miljković podjednako brinu o kćerki.

– Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana.  Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Mijenjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, bježe od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku – otkrila je Luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *