Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

Nakon izlaska iz Zadruge Rialda saznala Kenanove tajne, SADA SU NJIH DVOJE STALI PRED KAMERU: Odlučili su da sa svima podijele lijepe vijesti (FOTO)

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović pojavili su se zajedno na superfinalnoj žurki. Oboje su zablistali i pokazali zašto važe za jedan od najljepših parova još od početka “Zadruge 1”. Uskladili su boje, te su oboje bili u bijelom, a Rialda je imala i novu frizuru.

Kao da nismo ni izlazili… – rekla je Rialda.

Ja imam osjećaj kao da je prošlo 10 mjeseci – našalio se Kenan.

Rialda je prekjuče gostovala u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, gdje je otkrila da su je sačekale mnogo gore prepiske Kenana sa Teodorom Bilanović nego što je očekivala. Ipak, zajedno su došli na žurku, a pevačica je rekla da je ono što osjeća mnogo jače, nego bilo koji drugi osjećaj.

Nismo stigli da pričamo o tome. Ali ono što ja osjećam prema njemu je mnogo jače – rekla je Rialda.

Njih dvoje su progovorili i o svom plasmanu. Podsetimo, Kenan je osvojio 6. mjesto, dok je Rialda bila na 14. mjestu.

– Da li misliš da bi pobijedio da si možda više pričao? – upitali smo Kenana.

– Ne, ne, ljudi su mene zavoleli baš ovakvog – istakao je Tahirović.
Iskreno, ja sam razočarana Kenanovim plasmanom. Voljela bih da je bio prvo mesto, logično. Što se mog plasmana tiče, nisam razočarana, meni je bilo bitno da uđem i ispunim svoj cilj. Da se pokažem onakvom kakvom ja želim. Izašla mi je pjesma na dan superfinala, prezodavoljna sam reakcijama, od sutra ću malo više da se posvetim pjesmama. Jedva sam stigla da se ošišam, nisam stigla ništa da pregledam od ponuda za nastupe – nadovezala se Karahasanovićeva.

Ja već imam neke ponude za spotove, što se Rialdinih pesama tiče, otom-potom, čekamo neku pjesmu dobru – dodao je Kenan.

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Rialda i Kenan su nam otkrili i da planiraju zajedničku put u Sarajevo, gdje će se vidjeti sa porodicama.

Idemo zajedno u Sarajevo, da se vidimo sa našima. Onda ćemo na odmor, na more. Majka mi je dobro (pala je na superfinalu), ima tri kopče na glavi, ali da kucnem u drvo dobro je. Prezadovoljni su mojim učešćem, apsolutno nikakvih kritika nije bilo. Majka mi je rekla: “Prvi put za 28 godina sam ponosna, sine” – otkrila je Rialda.

Kenan je planirao da veri Rialdu u “Zadruzi”, ali su se planovi zbog više stvari i situacija odložili. Tahirović je otkrio šta se dešava po tom pitanju.

Naravno da stoje ti planovi, ali otom-potom! Vidjećete na Instagramu – ispričao nam je Kenan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *