Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

NADICA POBIJEDILA U ZADRUZI, A SAD OTKRILA KOME ĆE DATI 50.000 EURA: Sve pare će njoj dati, zaslužila je!

Pobjednica četvrte sezone “Zadruge”, Nadica Zeljković, otvorila je dušu nakon proglašenja pobjednika i otkrila svoja osjećanja, ali i planove za budućnost.

Kako je na samom početku istakla, ono što je prikazala u rijalitiju je njeno pravo lice.

– Ušla sam kao jedna žena iz naroda. Ja sam ušla ničim pripremljena. Ako vam kažem da mi ćerka nije jednu riječ rekla kako da se ponašam, ja se ponašam prirodno – rekla je Nadica i koji period joj je bio najteži.

– Najteži mi je period bio prva dva mjeseca, jer mi je majka ostala sama kod kuće, za koju sam jako vezana. To svi znaju, svi su mi se smijali na tome, ali mene nije sramota, sa svojih 60 godina sam jako vezana za svoju majku, što je normalno. Ona je u dubokoj starosti, vrlo je pokretna, vrlo snalažljiva, dobra i najbolja majka na svetu i onda mi je to bilo najteže – iskrenaje bila Nadica i dodala:

– Što se tiče fizičkog i psihičkog mjeseca, ja bih mogla da ostanem još dva mjeseca.

Sa Nenadom Aleksićem je imala stalne sukobe, a kako kaže, oprostila mu je sve uvrede.

– Ja sam malo to zanemarila, s tim što sam imala cilj da nekako dođem do njegove svijesti i razuma, da ga na neki način urazumim. Kad me vređa, ja to ne želim ni da slušam. Boljele su me, ali sam zanemarivala. Na kraju, ja sam to sve oprostila – rekla je pobednica Zadruge, a kada je saznala da se Ša pomirio sa Tarom, svojom reakcijom nasmijala je sve u studiju.

– Pa odlično, baš mi je drago. Želim mu svu sreću, ironična sam. Glasam za ljubav, ironična sam. Sve je to lijepo, opet sam ironična.

Nadica je istakla da boraavk u rijalitiju i pobedu posvećuje svom detetu, Kiji Kockar, kao i da će nagrada od 50.000 eura pripasti njoj.

– Boravak u Zadruzi posvećujem svom djetetu. Sad ću biti totalno iskrena. Ja cijeli svoj život radim da bi imali neki komoditet, to znači da bi imali hljeb i namaz, neki autić, gorivo, znate i sami kako je u Srbiji. Ali nikad, nikad u životu nisam imala onako da dam nešto iz moje ruke neki novac mom djetetu, eto – rekla je Nadica i rasplakala se.

– Nikad nisam mogla da uštedim, nikad nisam mogla da skupim neki novac i da kažem “ovo je od majke”. Tako da će ovo biti za nju – dodala je Zeljkovićeva.

Podsetimo, drugo mjesto u “Zadruzi 4” osvojila je Milica Kemez, dok je trećeplasirana bila Miljana Kulić.