Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

MILICA KEMEMILICA KEMEZ OSVOJILA KUĆU, A SADA POSLALA TUŽNU PORUKU: Obratila se ljudima koji su je IZDALI, SVI KAŽU DA JE OVO POSVEĆENO BORI?! Z OSVOJILA KUĆU, A SADA POSLALA TUŽNU PORUKU: Obratila se ljudima koji su je IZDALI, SVI KAŽU DA JE OVO POSVEĆENO BORI?!

Milica Kemez je osvojila drugo mjesto u rijaliti programu “Zadruga 4”, dobila je montažnu kuću, a sada se oglasila i poslala jaku poruku.

Naime, Milica se oglasila iz jednog beogradskog kafića, a tom prilikom je poručila:

“Pravda je spora, ali dostižna. Onda kada te ljudi iz prošlosti izdaju, znaš zasigurno da si ispred njih. Hvala dobrim ljudima, ljubav se ljubavlju vraća”, napusala je Milica Kemez.

– Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju – poručila je Kemezova.