Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

PECA JE SADA SA ALEKSANDROM, A ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV: Evo s kojom pjevačicom je bio u vezi, ONA JE SADA UDATA I IMA DJECU

Aleksandra Subotić prije nekoliko mjeseci na svijet je donijela sina Jovana i ubrzo otpočela sa dijetom i treninzima kako bi liniju dovela do savršenstva.

Takođe, mnogo se pričalo i o tranformaciji njenog 20 godina starijeg vjerenika Petra Raspopovića koji se podvrgao operaciji smanjenja želuca i doslovno se prepolovio, a bivša rijaliti učesnica otvoreno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca i otkrila detalje njihovog zajedničkog života.

Subotićeva je nailazila na mnogo osuda zbog razlike u godinama, te da je sa Petrom zbog novca, što je ona svaki put oštro demantovala i isticala da je njihova ljubav jaka i iskrena, a sada je otkrila i njihove planove.

2350145-aleksandra-subotic-2-ff

Na pitanje da li se prije nje ženio i da li ima djecu, dala je iskren odgovor:

“Peca ima dijete, ali u braku nije bio. Ako se ikada bude ženio, makar ću mu u nečemu biti prva i jedina”, napisala je ona nedavno na Instagramu.

1927321-screenshot-15-ff

Malo  je poznato da je Pecina najveća ljubav jedna pjevačica, koja je bila popularna krajem „devedesetih“ godina, pisao je “Kurir.rs”.

Naime, u tom periodu, Peca je bio u vezi sa pjevačicom Kristinom Rožić poznatijom kao Mima. Reč je o pjevačici koja je otpjevala tada veliki hit „Budi malo muško“.

Kako otkriva izvor blizak ovom biznismenu, Peca je tada bio ludački zaljubljen u nju i za njega je bilo jako bolno to kada ga je ova dama ostavila.

Mima je danas udata i ima djecu, ali bliski Peci i danas tvrde da je ona ta koja je bila njegova najveća ljubav.