Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

DO 21. JULA OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE BITI “POD SRETNOM ZVIJEZDOM”: Sve će im ići od ruke, a 1 znaku se smiješi i dobitak!

Jupiter, planeta sreće, biće u trigonu sa Merkurom u Blizancima od 8. do 21. jula, a to će donijeti sreću svim horoskopskim znacima, od kojih se ipak najviše izdvajaju tri.

Astrolozi kažu da će nam trigon Jupitera sa Merkurom u Blizancima donijeti pozitivna iskustva i dobre vijesti, ali tri znaka posebno će biti pod “sretnom zvezdom” u ovom periodu.

Bik

Pred vama je sjajan period! Konačno ste utvrdili šta je to što vam ne prija u životu, a trigon Jupitera sa Merkurom u Blizancima će vam pomoći i da otkrijete šta je to što toliko želite i što bi moglo da vas usreći. Shvatićete da nema vraćanja unazad, tako da ćete u svakom smislu napredovati – vaš život će krenuti uzlaznom putanjom takvom brzinom, da ni sami nećete moći da povjerujete.

Shvatićete napokon i da sami, svojim odlukama i djelima kreirate svoj život, i konačno ćete tačno znati kojim putem treba da idete.

Blizanci

Pošto Blizanci imaju “dvije ličnosti”, oni gotovo nikada ne znaju kojom stazom da krenu, a kada i odluče, često budu razočarani.

Dobra vijest je da se sreća okreće, pa ćete u ovom periodu donositi dobre odluke. Zapravo, biće vam iznenađujuće lako da utvrdite šta je dobro za vas i nećete se kajati zbog donetih odluka. U ovom periodu imate dobre šanse da vam se to i finansijski isplati.

Očekuje vas nekakav dobitak, pa je i dobar period da igrate neke igre na sreću.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije su inače vrlo intenzivne, kako u svojim razmišljanjima, tako i u komunikaciji. Ponekad je drugima veoma teško da shvate vašu inteligenciju, pa vi nekako morate da im se prilagođavate da ne biste bili usamljeni.

Međutim, u ovom periodu ćete imati priliku da budete potpuno svoji i da vas drugi prihvate baš takve kakvi jeste, neverovatno inteligentne! Ljudi će napokon imati razumijevanja za vas, tako da ćete na svim poljima osjetiti ljubav i poštovanje drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *