Sasvim slučajno

Slučajno najbolje

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PONOVO U ZADRUZI! MORAO JE DA POSTAVI OVO PITANJE STEFANU KARIĆU: “Stefane, kaži mi molim te šta…”

Iako je Kristijan Golubović diskvalifikovan iz Zadruge, on je voditelju poslao pitanja, koja je on danas pročitao Zadrugarima, piše Pink.rs

U toku je emisija “Pitanja starih zadrugara”, a naredno pitanje bilo je za Stefana Karića, a postavio ga je upravo Kristijan Golubović.

Stefane, kaži mi molim te pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad si me upoznao šta misliš o meni? Pozdrav – glasilo je pitanje.

– Drago mi je što sam te upoznao. Žao mi je što nisam imao prilike da budem vođa, komentarišem i dam ti veliki budžet. Ovde si me prvi dočekao sa osmIJehom, bio sam tu za tebe, kao i ti za mene. Pokazao si da nisi kompleks. Sve najlepše imam da kažem za tebe. Sve priče koje su bile su pokažene našim druženjem imam sve najljepše da kažem za tebe. Pokazao si da si jedna velika ljudina – pričao je Stefan

Život nas je spojio poslije toliko godina, ko bi rekao da ćemo živjeti ovde. Moja majka se samo toga plašila. Moj otac bi ovdje isto njegovom sinu sve pružio. Ovdje mi je bio kao drugi otac. Nikad me nije ponižavao i spuštao – dodao je on.